Tietoa meistä

LainaNeuvojasi on tanskalaisen SmartResponse A/S:n omistama ja pyörittämä palvelu. LainaNeuvojasi ei itse tarjoa lainoja, vaan se on palvelu, joka yhdessä kumppaninsa Axo Financen kanssa auttaa käyttäjää vertailemaan ja löytämään lainan mahdollisimman hyvillä ehdoilla.

Miten LainaNeuvojasi lainapalvelu toimii?

Yhteistyökumppanimme Axo Finance välittää yhteyden 40 yhteistyökumppaniin. Yhdellä hakemuksella voit saada jopa 40 erilaista lainatarjousta. Tämä helpottaa parhaan lainan löytämisen taloudelliseen tilanteeseesi.

Miksi valita LainaNeuvojasi?

Tavoitteemme LainaNeuvojasi-palvelussa on tehdä sinulle asiakkaana helppoa ja vaivatonta löytää parhaat lainat kilpailukykyisellä korolla. Lisäksi LainaNeuvojasi-lainapalvelun käyttäminen on ilmaista. Maksat vasta kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen lainanantajan verkkosivustolla. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että voit hakea lainaa suoraan matkapuhelimestasi – helpompaa kuin tämä ei voisi olla.

Tarvitsetko apua?

Jos tarvitset apua hakemuksesi kanssa tai jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa meihin yhteyttä osoitteessa mail@lainaneuvojasi.fi. Vastaamme mielellään kysymyksiisi.

Siksi sinun pitäisi käyttää LainaNeuvojaasi

Turvallinen ja luotettava hakemus. Tietosi käsitellään turvallisesti ja kun hakemuksesi on hyväksytty, voit helposti nähdä, mikä lainanantaja tarjoaa sinulle parhaan lainan.
Pitkä kokemus. Yhdessä kumppanimme Axo Financen kanssa meillä on monen vuoden kokemus ja olemme auttaneet monia suomalaisia saavuttamaan paremmat lainaehtot. Voimme auttaa myös sinua!
Hae lainaa matkapuhelimellasi. Olemme tehneet hakemuksen tekemisen yhtä helpoksi matkapuhelimellasi kuin tietokoneellasi.
Saat rahat alle viidessä minuutissa
Kuinka paljon haluat lainata?
Kuinka pitkäksi aikaa haluat lainata?
vuotta
Turvallinen ja luotettava
  • Lainasumma
  • Laina-aika
  • Arvio kuukausittaisesta maksuerästä

* Lainojen korot ovat aina yksilöllisiä. Näet yksilöllisen lainakorkosi lainatarjouksen yhteydessä. Lainatarjous ei ole sitova. Laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä ja korko 4 - 20%. Lainaesimerkki: 10 000 euroa, 10 vuotta, 120 maksuerää, todellinen vuosikorko 7,21 %, nimelliskorko 6%, kulut 3 923 € ja yhteensä 13 923 €.