Usein kysytyt kysymykset / UKK

On vaikeaa pysyä kärryillä monista eri lainavaihtoehdoista verkossa. Siksi LainaNeuvojasi tekee yhteistyötä Axolaina kanssa, joka kokoaa yhteen monet suurimmista lainanmyöntäjistä samassa paikassa. Tämä helpottaa ja nopeuttaa sinun sopivan lainan löytämistä. Välitämme hakemuksesi eteenpäin Axolaina ja heidän 40 eri lainanmyöntäjälleen. Ne, jotka voivat tarjota sinulle lainaa, palaavat lainatarjouksen kanssa, jonka voit joko hyväksyä tai hylätä.
  • Sinun on oltava vähintään 18-vuotias
  • Olet ollut kirjoilla Suomessa vähintään yhden vuoden ajan
  • Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottovirastolle viimeisen 6 kuukauden aikana
Lyhyt vastaus on: Ei, sinun ei pitäisi tehdä niin. Se ei lisää mahdollisuuksiasi saada lainaa, ja tietojasi lähetetään silloin useita kertoja samoille pankeille. Pankit voivat tulkita tämän väärin ja olettaa, että tietojasi käytetään väärin, ja siksi ne voivat päättää hylätä hakemuksesi. Jotkut uskovat, että he voivat saada paremman koron, jos he hakevat useita kertoja samasta paikasta, mutta yleensä tämä vain vahingoittaa mahdollisuuksiasi.
Kyllä, vain yksi luottotietoraportti tehdään. Vaikka voitkin saada jopa 40 eri lainatarjousta, tehdään vain yksi luottotietoraportti. Kaikki, jotka vastaanottavat lainahakemuksesi tekevät erillisen kopion. Joissain tapauksissa pankit haluavat enemmän tietoa kuin luottotietokunnan kautta saatavilla olevat tiedot. Se parantaa niiden lopullisen päätöksen laatua.
Parantaaksesi mahdollisuuksiasi parempiin lainaehtoihin, suosittelemme, että sisällytät yhteishakijan lainahakemukseesi. Pankit arvioivat lainahakemuksia suurella painoarvolla.
Pankit maksavat meille, kun löydämme heille uusia asiakkaita. Joka kerta kun pankki myöntää lainan LainaNeuvojasi maksavat he meille provisiota. Mitään ylimääräisiä korkoja tai kuluja ei lisätä lainaan, jonka otat LainaNeuvojasi kautta.
Ei, lainahakemus Lainaneuvojasi kautta ei ole sitova. Laina on sitova vasta kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen valitsemasi pankin kanssa. Muistathan myös, että voit aina maksaa lainan takaisin etukäteen täysin ilmaiseksi, jos sinulla sattuu yhtäkkiä olemaan ylimääräistä rahaa.
Se on pankeista itsestään kiinni, haluavatko he myöntää sinulle lainan haluamallasi määrällä. Sekä luottotietosi että se, kuinka hyvin täytät pankkien perusvaatimukset, vaikuttavat siihen, saatko tarvitsemasi lainasumman vai vain osan siitä.
Voit tehdä seuraavia asioita lisätäksesi mahdollisuutta saada haluamasi lainamäärä hyväksytyksi:

  • Hae yhteisvastuullinen lainanottaja mukaan hakemukseesi. Tämä voi kaksinkertaistaa mahdollisuutesi saada hyväksytty laina ja johtaa keskimäärin 2,09% alhaisempaan korkoon.
  • Hae yhtä lainaa yhdistääksesi olemassa olevat velkasi. Lainanantajat arvostavat sitä, että haluat ottaa lainaa hallitaksesi olemassa olevia velkojasi sen sijaan, että käyttäisit lainan uusiin ostoksiin.
  • Jos haluat ottaa uuden lainan, on suurempi mahdollisuus saada se myönnettyä, jos haet samalla vanhojen lainojesi yhdistämistä. Pankit näkevät tämän tapana saada taloutesi paremmalle tolalle, ja heillä on mahdollisuus tarjota suurempaa lainaa, josta he lopulta hyötyvät enemmän.
  • Hae vain yhden lainanvälittäjän kautta kerrallaan. Jos haet useassa paikassa samanaikaisesti, se voi heikentää mahdollisuuksiasi saada lainaa.
Voit odottaa vastausta lainahakemukseesi arkipäivinä 24 tunnin kuluessa. Viikonloppuisin vastausaika riippuu yksittäisistä pankeista. Usein kuitenkin pienemmät lainat voidaan myöntää samana päivänä.
Kyllä voit. Teemme yhteistyötä useiden pankkien kanssa, jotka sallivat jopa 10 maksuhäiriötä. LainaNeuvojasi:n kautta lainan hakeminen edellyttää kuitenkin vähintään 8 400 euron kuukausituloja ja sitä, ettet ole ollut velkaa ulosottovirastolle viimeisen 6 kuukauden aikana.
Kyllä, sinun kannattaa ehdottomasti hakea lainaa yhdessä toisen hakijan kanssa! Tilastomme osoittavat, että saat keskimäärin 2,09 % alhaisemman koron ja 17 % enemmän lainatarjouksia, kun haet lainaa yhdessä toisen hakijan kanssa. Mahdollisuutesi saada myönteinen lainapäätös voivat kaksinkertaistua.
Kyllä, voit yhdistää olemassa olevat lainasi uuteen lainaan. Useimmiten voit yhdistää lainat alhaisemmalla korolla kuin mitä sinulla on ollut aikaisemmin. Kun yhdistät lainoja, aiempi velkasi maksetaan takaisin ja olet velkaa vain yhdelle velkojalle.
Ehdottomasti. On tärkeää ilmoittaa kaikki nykyiset lainasi lainahakemuksessa. Luottotietokunnan kautta saatavien luottotietojen avulla pankit saavat tietää, mitä lainoja ja luottoja sinulla on ja kuinka paljon niiden määrä on. Monet luulevat, että nykyisen velan tiedon antaminen on haitta, mutta se on itse asiassa päinvastoin. Pankit voivat usein tarjota sinulle huomattavasti paremman koron velkojen yhdistämiseen kuin muutoin. Lainojen yhdistämisellä on yleensä myös alhaisempi kuukausierä. Siksi olet pankille edullisempi asiakas, kun kerrot velkasi tiedot, ja voit saada korkeamman lainasumman.
Voit lainata jopa 60 000 euroa LainaNeuvojasi-palvelun kautta. Kuinka paljon yksittäiset pankit tarjoavat lainaa sinulle riippuu luottotiedoistasi ja maksukyvystäsi.
Lainan lopullinen hinta riippuu taloustilanteestasi. Kaikki pankit arvioivat sinut eri tavoin ja tarjoavat erilaisia lainatarjouksia, joten on hyvä vertailla useita lainoja ennen kuin päätät ottaa yhden.
Kyllä, voit maksaa lainasi nopeammin tai vaikka kerrallaan takaisin jos sinulla sattuukin olemaan hieman ekstraa.

Haluamme luonnollisesti, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja saavat parasta mahdollista palvelua ja parhaat mahdolliset neuvot. Siksi arvostamme mielipidettäsi. Jos olet tyytymätön johonkin, haluamme erittäin mielellämme tietää tämän, jotta voimme yhdessä löytää ratkaisun.
Jos haluat jättää valitukset, voit tehdä niin ottamalla yhteyttä LainaNeuvojaasi sähköpostitse osoitteessa mail@lainaneuvojasi.fi.

LainaNeuvojasi yhteistyössä on tällä hetkellä 19 lainanmyöntäjää ja pankkia.

Siksi sinun pitäisi käyttää LainaNeuvojaasi

Turvallinen ja luotettava hakemus. Tietosi käsitellään turvallisesti ja kun hakemuksesi on hyväksytty, voit helposti nähdä, mikä lainanantaja tarjoaa sinulle parhaan lainan.
Pitkä kokemus. Yhdessä kumppanimme Axo Financen kanssa meillä on monen vuoden kokemus ja olemme auttaneet monia suomalaisia saavuttamaan paremmat lainaehtot. Voimme auttaa myös sinua!
Hae lainaa matkapuhelimellasi. Olemme tehneet hakemuksen tekemisen yhtä helpoksi matkapuhelimellasi kuin tietokoneellasi.
Saat rahat alle viidessä minuutissa
Kuinka paljon haluat lainata?
Kuinka pitkäksi aikaa haluat lainata?
vuotta
Turvallinen ja luotettava
  • Lainasumma
  • Laina-aika
  • Arvio kuukausittaisesta maksuerästä

* Lainojen korot ovat aina yksilöllisiä. Näet yksilöllisen lainakorkosi lainatarjouksen yhteydessä. Lainatarjous ei ole sitova. Laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä ja korko 4 - 20%. Lainaesimerkki: 10 000 euroa, 10 vuotta, 120 maksuerää, todellinen vuosikorko 7,21 %, nimelliskorko 6%, kulut 3 923 € ja yhteensä 13 923 €.